Naš je web shop mjesto na kojem možete brzo, sigurno i jednostavno doći do željenih proizvoda. Nudimo Scratch it! karte, drvene karte i na plutu, te bogati asortiman proizvoda za putovanja i svaki dan.

 

 

 1. Naručivanje i plaćanje
 2. Dostava
 3. Sigurnost podataka
 4. Akcijska prodaja i kodovi za popust
 5. Povrati
 6. Rješavanje sporova
 7. Web shop

 

1. NARUČIVANJE I PLAĆANJE

Kada mogu naručiti proizvode putem web shopa?

Naručivanje robe putem internetske trgovine moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Svi proizvodi navedeni na internetskoj trgovini (www.mytravelmap.eu) nalaze se na skladištu te su raspoloživi za narudžbu u ograničenim količinama. Ako određeni proizvod u trenutku narudžbe nije raspoloživ, kupac će biti obaviješten te će mu biti ponuđen najsličniji zamjenski proizvod ili povrat novaca. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i narudžbe.

 

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Kupac se obavezuje naručene proizvode platiti Bio Eri d.o.o. jednim od ponuđenih načina plaćanja:

  1. Pouzećem –  plaćanje dostavljaču u trenutku kada preuzimate Vašu narudžbu od kurirske službe (vrijedi samo za narudžbe koje se šalju u Hrvatsku)
  2. Karticama – Mastercard, Maestro, Visa, Diners, Discover Network, American Express
  3. Uplatom na žiro račun otvorenom kod Sberbank d.d.: IBAN: HR1525030071100070926). Po završetku kupovine s odabirom “Virmansko plaćanje”, na navedeni e-mail ćete primiti podatke za plaćanje. Račun možete platiti internetskim bankarstvom ili općom uplatnicom na šalteru banke, pošte ili FINA-e. Ako plaćate iz inozemne banke, sve bankovne troškove transakcije snosi isključivo platitelj. Pošiljku šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati.

Što ako naručeni proizvod nije na zalihi?

Bio Era d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama internetske trgovine ažurnim i točnim. Bio Era d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Bio Era d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.

2. DOSTAVA

Koliko iznosi cijena dostave?

Kako bi omogućili čim jednostavnije narudžbe, putem našeg web shopa omogućili smo svim kupcima čije narudžbe prelaze 300,00 kn potpuno besplatnu dostavu u Hrvatskoj, neovisno o lokaciji na kojoj se nalazite. Za iznose manje od 300,00kn dostava se naplaćuje 40,00kn (PDV uključen), neovisno o veličini paketa. Izračun iznosa poštarine za narudžbe izvan Hrvatske dostupan je u procesu kupovine, po odabiru proizvoda.

Tko dostavlja naručene proizvode i kada?

Pošiljke dostavljamo putem našeg partnera, kurirske službe GLS. 

Rok za uručenje narudžbi iznosi 2-3 radnih dana od dana narudžbe. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka.

U rokove za uručenje ne računaju se:

 1. dan prijema narudžbe;
 2. vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese odabranog prodajnog mjesta;
 3. vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu nastalog bez krivnje My Travel Map Webshopa;
 4. neradni dani i dani kada se ne obavlja dostava My Travel Map Webshop narudžbi.

Za narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati, narudžbe šaljemo isti dan. Narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 12 sati, subotu i nedjelju šaljemo u ponedjeljak.

Iako ulažemo sve moguće napore da se narudžbe dostave po rasporedu, važno je za napomenuti da brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana, tijekom velikih prodajnih akcija i drugih situacija u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke. Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.

Provjerite našu bogatu ponudu i pronađite nešto za sebe i bližnje. Ulažemo maksimalne napore da naši proizvodi što prije dođu na vaša vrata.

Dostavljate li proizode u EU?

Proizvode s našeg web shopa dostavljamo putem kurirske službe GLS. Rok isporuke je 2-10 radnih dana, ovisno o zemlji. Važno je za napomenuti da je kupnja u slučaju slanja u zemlje EU moguća samo karticama, u kunama.

Dostavljate li proizvode u BiH i Srbiju?

Scratch it! karte šalju se direktno iz BiH i Srbije, a svi se ostali proizvodi šalju iz Hrvatske. Važno je za napomenuti da se narudžbe plaćaju isključivo karticama, u kunama. Rok isporuke u slučaju slanja iz Srbije i BiH je 5 radnih dana, a ostali asortiman do 10 radnih dana. 

Dostavljate li na otoke?

Dostavljamo na sve otoke. Narudžbe šaljemo GLS-om ili poštom u slučaju da kurirska služba ne pokriva određeno područje. Rok isporuke je do 8 radnih dana. 

Što ako u trenutku dostave nisam na navedenoj adresi?

Ukoliko niste na navedenoj adresi u trenutku dostave, dostavljač će vas pokušati kontaktirati na broj telefona koji ste nam dali prilikom registracije, kako bi ste se dogovorili o drugom vremenu dostave. U slučaju da vas dostavljač ne uspije dobiti na telefon, vaša narudžba se čuva u najbližem uredu dostavne službe 7 dana.

Što ako dobijem krivi, neispravan ili u transportu oštećen proizvod?

U slučaju oštećenja prilikom dostave, krivo isporučene robe ili je proizvod koji ste dobili neispravan (tvornička greška), molimo vas da nam se javite (elektronskom poštom ili telefonski) u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Sve reklamacije riješiti ćemo u najkraćem mogućem roku. U ovim slučajevima Bio Era d.o.o. pokriva sve troškove zamjene proizvoda.

3. SIGURNOST PODATAKA

Jesu li moji kartični podaci sigurni prilikom online naručivanja?

Plaćanje online  putem našeg web shopa vrši se kreditnom/debitnom karticom (privatnom ili poslovnom) u sigurnim uvjetima. Prihvaćaju se kreditne i debitne kartice American Express, Diners, VISA (Classic i Electron) i MASTERCARD (uključujući Maestro, ako imaju CVV2/CVC2 kod). Za ispravno izvršenje transakcije potrebno je dati kod kreditne/debitne kartice (sve brojeve od 4 grupe na prednjoj strani kartice, bez razmaka), datum isteka i otisnuta posljednja 3 broja na poleđini kartice s vašim potpisom (ti podaci, ovisno o kartici, ne moraju se nalaziti na kartici). Neovisno o valuti računa, transakcije se vrše u kunama prema trenutnom tečaju koji određuje vaša banka, kao i prema uvjetima kartice.

Prilikom plaćanja putem CorvusPaya, obrada podataka o vašoj kartici se vrši samo i jedino na poslužiteljima CorvusPaya. Bio Era ne obrađuje i ne čuva podatke o vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.

Djelatnici internetske trgovine (mytravelshop.eu) ni u jednom trenutku nemaju pristup broju kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije.

Podaci o karticama ne pohranjuju se u našem sustavu već se broj kreditne kartice direktno provjerava i autorizira u autorizacijskom centru kartične kuće.

Broj kreditne kartice nemojte upisivati nigdje osim u za to predviđeno polje, ne šaljite ga e-mailom niti putem formulara za kontakt.

Više o načinu sigurnosti vaših kartičnih podataka pročitajte ovdje.

 

Jesu li moji osobni podaci sigurni?

Sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (“Narodne novine” broj 41/14), članak 11., Bio Era d.o.o. ne ustupa osobne podatke kupaca trećoj osobi bez prethodnog izričitog i pisanog odobrenja kupca te prikuplja isključivo osnovne podatke o kupcima/korisnicima. Obvezujemo se primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. U procesu realizacije kupovine koristit ćemo samo informacije koje su nužne. Redovito se kupcima daje mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o kupcima strogo čuvaju i dostupni su isključivo djelatnicima kojima su navedeni podaci nužni u poslovanju te neće biti prodani, iznijeti ili dati trećoj strani. Svi djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Naš nadaleko poznati proizvod, Scratch it! karte šaljemo po cijeloj Europi! Za Srbiju i BiH karte se šalju iz tih zemalja pa je do njih moguće doći za 5 dana. Ostali asortiman za te zemlje dolazi za najviše do 10 dana. U ponudi imamo Premium, Ocean Blue, Black i Europa. 

 

4. AKCIJSKA PRODAJA I KODOVI ZA POPUST

Kada mogu koristiti akcijsku prodaju i kodove za popust?

Tvrtka Bio Era d.o.o. će periodično, po svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, točno specificirane skupine. Pogodnosti se mogu koristiti dok traje akcijska prodaja. Nakon isteka roka akcijske prodaje, tvrtka Bio Era d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

 

5. POVRATI

Koji su uvjeti povrata, reklamacija i zamjena?

Naši su proizvodi zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Sve kupce pozivamo da prilikom preuzimanja narudžbe provjere sadržaj pakiranja jer uvijek postoji mogućnost od nenamjerne štete prilikom transporta, te da nam istu bez odgađanja prijave, kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

–  Jednostavni povrati

Ukoliko niste zadovoljni s proizvodom koji ste naručili, možete ga vratiti uz povrat punog plaćenog iznosa, uključujući i iznos dostave ukoliko je naplaćen (samo za povrat cijele narudžbe). Svi proizvodi koje se vraćaju moraju biti nekorišteni i neotvoreni u originalnom pakiranju. Trošak dostave do našeg skladišta za proizvode koje vraćate snosite samostalno (poštom ili dostavnom službom), osim u slučaju povrata ili zamjene neispravnih proizvoda kada sve troškove snosi Bio Era d.o.o.  Za povrate nekorištenih i neotvorenih proizvoda u našem skladištu molimo da nas prethodno kontaktirate na tel: 01/3707 522 ili na emai info@mytravelmap.eu.

– Važne napomene u vezi povrata i zamjena

• Povrati i zamjene moraju biti unaprijed dogovoreni • Ukoliko želite povrat sredstva, uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa te broj računa (IBAN) na koji da izvršimo povrat sredstava • Povrat sredstava će biti izvršen sukladno zakonskom roku od 14 dana (ZZP), tj. nakon što zaprimimo proizvod na skladište • Prilikom povrata proizvoda, kupac je odgovoran da prikladno zapakira proizvod/e u kartonsku kutiju kako ne bi došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko do oštećenja dođe jer kupac nije zaštitio proizvod prilikom pakiranja (npr. vraćeni proizvodi zamotani u običan papir ili vrećicu) – povrat ili zamjena neće biti uvaženi. • Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

 

6. RJEŠAVANJE SPOROVA

Kako mogu podnijeti prigovor ukoliko nisam zadovoljan uslugom? 

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku (poštom) na adresu:Bio Era d.o.o. Sveti Duh 89, 10000 Zagreb, 10000 Zagreb ili na e-mail: info@mytravelmap.eu. Odgovor na vaš prigovor vratit ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo vas da u prigovoru navedete svoje podatke: ime i prezime, adresa za dostavu odgovora.

Kako mogu online riješiti spor?

Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova, omogućena je “Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova” (Platforma za ODR) na sljedećem linku: http://ec.europa.eu/odr.

 

7. WEB SHOP

Dostupnost My Travel Map web shopa

Iako nastojimo dati najbolju moguću ponudu usluga, ne možemo garantirati da će usluge na mytravelmap.eu odgovarati vašim potrebama.Također, ne možemo garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ako dođe do pogreške, molimo vas da je prijavite na e-mail info@mytravelmap.eu kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup internetskoj trgovini (mytravelmap.eu) ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Sve je lakše uz dobru kavu! A kao šećer na kraju dajemo i poklon iznenađenja za narudžbe iznad 300 kuna.