Danima pretražuješ, tragaš i razmišljaš kako doći do idealnog poklona? Ništa ti se ne čini dovoljno dobro, a opet u skladu s tvojim budžetom?

Zato imaš nas!

Bilo da se radi o tvojoj curi, sestri ili prijateljici mi ti donosimo Top 10 poklona za cure, za svačiji budžet i sve prilike. Ovi su pokloni idealni u svako doba godine, bilo da se nađu ispod bora za Božić, rođendan, godišnjicu ili spontano, kao znak pažnje.

Razveseli je svojim poklonom, daruj trajnu uspomenu koja će krasiti njen dom i biti stalna uspomena na tebe. 

 

#1

Jedan od naših najprepoznatljivijih proizvoda, s kojim sigurno nećeš pogriješiti je naša Scratch it! karta Europe koja ne samo da će biti efektan ukras na zidu, sa svojom svjetloplavom pozadinom, nego i prava zabava jer se svaki grad koji je posjećen može i ogrebati. Ova karta nudi originalan i jednostavan pregled svih putovanja, krasi svaki prostor i odličan je motivator za nove avanture. Scratch it! Europe

Karta Scratch it! Europa s hipnotizirajućom plavom pozadinom i srebrnim premazom koji jedva čeka da ga se ostruže!

 

#2 

Želiš pokloniti nešto od prirodnih materijala? Onda je karta od pluta Woody Map Natural idealno rješenje! Naše pluto karte dolaze u čak 3 veličine i 3 različite boje (bijela, crna i plava). Na nju se mogu pribadačama označiti posjećena mjesta i ona koja tek čekaju biti osvojena. Uz to, karta je dovoljno velika da na nju stanu sve uspomene s putovanja – fotografije, ulaznice, karte, ali i zastavice posjećenih država i znamenitosti svijeta, kao i sve ono što jednog avanturistu stalno podsjeća na njegove omiljene destinacije. 

Wood Map Natural karte mogu jednostavno postići personaliziran izgled uz slike i uspomene s najdražih putovanja!

#3

Ograničenog si budžeta? Nema veze! Dodaci za putovanja neizostavan su dio važan za kvalitetnu organizaciju putovanja, koji omogućuje da svi bitni dokumenti i stvari budu na jednom mjestu. Ovaj Vintage map set sadrži etui za putovnicu i oznaku za kofer, tako da nema straha da dvije najbitnije stvari budu izgubljene. A ovaj će poklon i tvoju omiljenu osobu uvijek podsjećati na tebe, koliko god daleko ona bila. 

 

Uz ovaj Vintage set nema više paničnog kopanja po torbi i potrage za dokumentima. Od sada je sve lako dostupno i na jednom mjestu!

#4 

Još jedan u nizu poklona za manji budžet su naše pluto A5 bilježnice. Da se nikada ne zaborave posebni trenuci s putovanja ili možda maštanja o istima tu su naše pluto bilježnice, koje dolaze s raznim motivima, kreiranima da zadovolje svačiji ukus. Idealne su za staviti u ruksak ili torbicu, tako da uvijek budu pri ruci. Jednostavno zovu da ih se ispuni mislima, idejama, crtežima i planovima za daljnja putovanja. Na ovoj listi poklona, mnogima je ova bilježnica na vrhu!

Nema cure koja može odoljeti lijepom priboru i slatkim bilježnicama. Naše bilježnice od pluta su toliko male da stanu u džep, a toliko velike da zabilježe sve snove i nadanja.

#5 

Gdje god išli važno je ostati hidratiziran. A ove dizajnerske termo boce osim što pozivaju na nove avanture, pružaju mogućnost uživanja u hladnim i toplim napitcima cijele godine.

S kapacitetom od 0,5L i posebno dizajniranim širokim otvorom, drže piće toplim dugih 12 sati, a hladnim čak 24 sata. Idealne su za tvog avanturistu koji možda od silnih uzbuđenja zaboravi unositi dovoljno tekućine kroz dan. U ponudi imamo čak 6 predivnih boja pa je laške izabrati omiljeni dizajn.

Hipnotizirajuće boje, prekrasan dizajn i maksimalna funkcionalnost! Mi stvaramo poklone za pamćenje!

#6

Za sve cure koje žive za dobru kavu imamo idealno rješenje! Wacaco – prijenosni aparat za espresso kavu, lagan, kompaktan i prijenosan koji osigurava visoku kvalitetu ekstrakcije, do 18 bara. Uz to se lako koristi i čisti, a rezultat je uvijek isti – savršeno napravljena kava. Dolazi u 4 boje – crvenoj, narančastoj, sivoj i žutoj, a ovisno o modelu kava može biti iz kapsula ili mljevena. Dosta je loših kava iz sumnjivih aparata, vrijeme je za uživanje u svakoj kavi.

Jedan stisak gumba i fenomenalna kava je tu! Može li bolje? Mi mislimo da ne!

 

#7

Karte gradova na plutu još su jedan u nizu idealnih poklona koji se uklapaju u svaki prostor i svaki budžet. Možeš birati karte Amsterdama, Barcelone, Londona, Madrida, New Yorka, Pariza, Rima i Zagreba. Ove karte mogu poslužiti kao suvenir koji podsjeća na omiljen grad ili kao mapa za planiranje obilaska grada i njegovih najboljih barova, restorana i muzeja s naljepnicama koje dolaze u paketu. Uz to, ova se karta može dodatno ukrasiti pribadanjem fotografija s putovanja, ulaznicama ili avionskim karatama.

Omiljeni grad može se ukrasiti slikama s putovanja, kartama, ulaznicama i svim lijepim uspomenama!

#8

Budžet za putovanja je presušio ili nikako da krenete skupljati novce za novo putovanje? Najbolji motivator je naša prozirna kasica Adventure Fund, kroz koju se lako vidi kako napreduje štednja. A svi motivi na njoj, od aviona, zemaljske kugle do fotića, asociraju na glavni cilj – novo putovanje. 

Kuna po kuna do skupljenog novca za novo putovanje! Nikad nije bilo lakše krenuti štediti nego uz našu cool Adventure kasicu.

 

#9

Winter is coming, a kapa glavu čuva. Cure jednostavno obožavaju našu Hoodycu koje je dizajnirana da utopli život i to sa stilom. Unutarnji je dio super mekan, a može ga se koristiti kao kapu ili šal. Može li bolje? Hoody by Miss Wood dolazi u 3 boje – crnoj, crno-bijeloj i zelenoj. Ove univerzalne boje omogućuju da se Hoddy lijepo uklopi u svaku odjevnu kombinaciju.

Uz Miss Wood Hoody nema straha od zime. Topla, mekana i fenomenalnog dizajna!

 

#10

Za kraj ti nudimo super cool setove za putovanja i etuie koje niti jednu curu neće ostaviti ravnodušnima. Biraj između veselih i razigranih motiva i po vrlo pristupačnoj cijeni. Razveseli lijepim poklonom, koji je uz to i praktičan. 

Slatke torbice, oznake za kofere i etui za putovnicu – biraj između raznih uzoraka.

 

Naša je lista došla svom kraju. Nadamo se da smo ti pomogli i da ćeš se uspjeti odlučiti između ovog velikog i šarolikog izbora! :)