Nakon našeg bloga o Top 10 poklona za cure, na red su napokon došli i dečki! Više ne moraš razbijati glavu što pokloniti, jer mi ti donosimo proizvode s kojima će svaki muškarac biti oduševljen! Ovi su pokloni idealni u svako doba godine, bilo za nadolazeći Božić, rođendan, godišnjicu ili spontano, kao mali znak pažnje.

 

A sada slijedi naših Top 10 proizvoda, pa krenimo redom:

 1. Naša najpoznatija Scratch it! Black karta svijeta na struganje definitivno zaslužuje biti na samom vrhu liste poklona. Ova karta odgovara svakom prostoru, a uz to pruža i beskrajnu zabavu. Struganjem posjećenih destinacija kreira se jedinstveno umjetničko djelo na zidu. Ova je karta idealan poklon za modernog muškarca koji zna što hoće.                                                               Zavodljiva crna i zlatni premaz za struganje, kombinacija koja pristaje svakom muškarcu.

 2. Termos boca idealan je poklon za ove hladnije dane. S fenomenalnim dizajnom i odličnim karakteristikama, ne samo da ćeš pokloniti proizvod koji odlično izgleda, nego koji je i itekako koristan. Ova termos boca drži piće hladnim čak 24 sata, a toplim dugih 12 sati. Uz to prelaskom na održive materijale smanjuje se uporaba plastike, na čemu će ti posebno zahvalna biti naša planeta.           Za sve avanture, male i velike, tu je termos boca koja oduševljava svojim dizajnom i funkcionalnošću. Donosimo ti veliki izbor boja i dizajna.
 3. Za svakog putoholičara tu je prekrasni crni i kožni, ručno rađeni Miss Wood etui za putovnicu. Dosta je kopanja po džepovima, potrage za dokumentima i gubljenjem živaca. Uz naš etui sve karte, dokumenti i ostale bitne stvari nalaze se na jednom mjestu. Ovo je uistinu odličan spoj dizajna i funkcionalnosti, s kojim nikako ne možeš pogriješiti.         Etui za putovnicu i organizator za karte i dokumente odličan je komad koji je potreban svakom pravom putoholičaru. Izaberi između 3 boje i razveseli svojim poklonom.
 4. Zagreb tak imam te rad! Za svakog pravog purgera ili zaljubljenika u Zagreb, može li bolji poklon od naše Miss Wood karte Zagreba? S obzirom da je od pluta, uvijek se može dodatno ukrasiti pribadačama i fotkama omiljenih lokacija. Zašto ne imati uspomenu na najbolje izlaske, omiljene lokacije, prve poljupce i sve uspomene koje te vežu uz ovaj grad?                           Zagreb oduševljava svojom arhitekturom, lijepim parkovima, bogatim životom i vrevom na gradskim ulicama.
 5. Želiš pokloniti nešto velikom zaljubljeniku u kavu? I na takve smo mislili! Budući da smo i sami tipovi koji bez kave ne mogu zamisliti život, tragali smo za uređajem koji će ispuniti sva naša očekivanja. I našli smo ga u Wacacu, posebnom, prijenosnom mini aparatu za kavu, koji radi savršenu kavu baš svaki put.    Sve što trebaš za savršenu kavu je ovdje. Donosimo dvije verzije aparata – za mljevenu kavu i s adapterom za Nespresso kapsule. Ti biraš, mi dostavljamo!
 6. Maštati o putovanjima je lakše s kojom kunom u džepu. I s par više u kasici :) Zato ovim poklonom, našom Adventure Fund kasicom, potakni na štednju i motiviraj odvajanje ušteđevine za nove avanture. Naša je kasica prozirna, pa se kroz nju može lakše vidjeti kako napreduje štednja, a svi motivi na njoj asociraju na putovanja.                 Put oko svijeta započinje prvim korakom. I ušteđevinom. :)

   

 7.  Prirodni materijali nikada ne izlaze iz mode, a uz to i savršeno pristaju uz svaki prostor. Uz ovu drvenu XL kartu svijeta ne možeš pogriješiti! Ručno je rađena i svaki je komad drveta jedinstven. Nudimo 2 varijante karti – iz jednog komada i iz tri. Izaberi omiljenu kombinaciju i daruj poklon za pamćenje.                                             Ova je karta rađena ručno, što znači da je svaka unikat. Poseban poklon, za posebnog muškarca!
 8. Za sve ljubitelje pisanja tu je mala divna A5 pluto bilježnica, idealna za svaki džep!  Tako mala, a tako moćna, jer u nju stanu sve misli, želje, dojmovi, buduće avanture i proživljeni trenuci. Vrhunske kvalitete, prirodnog dizajna i raznih natpisa – može li bolje?                    Toliko male da stanu u džep, toliko velike da obujme sve misli i želje!

   

  9. Hoody je savršen dodatak za najhladnije dane u godini i idealan poklon u ovo zimsko doba. Unutarnji dio je super mekan i ludo grije. Kad se spusti oko vrata može se nositi i kao šal. A uz sve to je sada i na akciji! Požuri, jer su količine ograničene.    Hoody je posebno dizajniran da utopli život sa stilom. Jedinstven i originalan proizvod koji će koristiti i u najhladnijim destincijama.

   

  10.  Započeli smo sa Scratch! it kartama, red je da s njima i završimo. Još jedna karta strugalica, idealna za svakog muškarca je definitivno Scratch it! Premium karta. Cijeli svijet na dlanu i spreman na struganje! Za veliku količinu zabave, struganja omiljenih destinacija i cool ukrasa na zidu tu su definitivno naše Scratch it! karte.

Nudimo ti čak 4 dizajna Scratch it! karti svijeta i Europe, za svačiji gušt i po svačijem izboru.

 

Nadamo se da smo ti pomogli u izboru. Napuni košaricu i razveseli lijepim poklonom.

Puno pozdrava šalje ti tvoja My Travel Map ekipa