Kao pravi zaljubljenici u putovanja, dodali smo sedam novih web shop dadataka koji su za svakog putoholičara. Time predstavljamo osvježenu ponudu, pomno probranu kako bi svaki avanturist započeo putovanje s osmjehom na licu.

Fenomen potpune promjene načina poslovanja doživljava svoj vrhunac. Tradicionalna osmišljavanja kako prezentirati svoj brend i uslugu polako i sigurno odlazi u prošlost.

Tako je tijekom Covid-19 situacije digitalni sadržaj, web shop i njegovo prezentiranje dobilo na onakvoj važnosti kakvu je većina naposljetku i očekivala.

Hrvatska je puna sjajnih, kreativnih i uspješnih stranica, a kada je tako – zaista treba biti drugačiji.

Pri tome, ne gubimo na autentičnosti. Web shop, tekstovi i cjelokupno djelovanje prepoznato je i mogli ste nas vrlo lako pozicionirati kao velike zaljubljenike u putovanja.

U ponudi web shopa uvijek smo imali kreativan asortiman; stvari koje nosimo za sobom ili nešto o maštovitim obilježjima uspomena.

Dakako, u ponudi imamo i estetske avanturističke sadržaje koji zaista mogu prostor učiniti živopisnima i jedinstvenima.

U dosadašnjim avanturama, iskustvima, radu i djelovanjima naši pratitelji prepoznali su važnu stvar do koje nam je stalo: informiranost.

Informiranost i dosljednost ujedno znači da smo uspjeli postići odnos s ljudima koji je baziran na povjerenju, kvalitetnom odnosu i obostranom zadovoljstvu.

Samim time, odlučili smo ubaciti neke nove proizvode koji će obogatiti našu postojeću ponudu i donijeti još više sjajnih avanturističkih trenutaka.

WORLD EXPLORER – VISEĆA KARTA SVIJETA

Chic za sve sanjare i ljubitelje putovanja

1. WORLD EXPLORER – VISEĆA KARTA SVIJETA

Ne, ovo nije ona karta koju smo svi gledali u razredu geografije. Za neke čitatelje pojam web shop tada nije niti postojao 😊

World Explorer karta svijeta daje lijepe i nježne ružičaste nijanse, a istovremeno otkačene vibracije koje će pristajati svakom zidu u svakom prostoru.

Ne morate biti profesionalni influencer koji godišnje obiđe desetak zemalja i kojeg prati velik broj ljudi. Ova karta svijeta osmišljena je za sve zaljubljenike u svijet 😊

Otisnuta na platnu s natpisom „Let’s GO Explore the World“ (dimenzija 60×42 cm) probudit će onaj osjećaj kako je život lijep i kako ga trebamo doživljavati kao jednu veliku avanturu.

Stoga, karta ima nezamjenjivi chic kompas za sve ljubitelje u putovanja, sanjare i one koji će nam se tek pridružiti u tom načinu života.

PONUDA: mytravelmap.eu/proizvod/karta-svijeta-viseca-world-explorer

Drvena karta svijeta u 3D prikazu

3D karta svijeta postat će prava zvijezda dnevnog boravka

2. DRVENA KARTA SVIJETA U 3D PRIKAZU

Dakle, 3D drvena karta by MISS WOOD je nešto najgenijalnije što smo do sada imali u web shop ponudi. Kakav samo dojam ostavlja ova karta!

Laserski je izrezana i ručno sastavljena od recikliranog drveta i šperploče od breze. Kao takva ispunjava sve avanturističke funkcije i vaše vizije u osobnom prostoru.

Može poslužiti kao neizostavna sanjarska karta u spavaćoj sobi u kojoj prije spavanja mislite o novom planu puta.

U dnevnoj sobi, pak, zbog djela vaše osobnosti na zidu postat će prava zvijezda kada na ručak ili večeru stignu prijatelji ili obitelj.

Ne samo da ćete se prisjećati avantura koje ste prošli označavajući mjesta zelenim pribadačama, već ćete si i moći označiti sljedeću destinaciju crvenim pribadačama.

A samo postavljanje karte je prava igra jer se itekako možete zabaviti s dragim ljudima prateći upute za instalaciju.

Savršen ukras u vašem domu odisat će nijansama prirodnog drveta, a 3D efekt koji daje ponukat će svakoga da razgovori i misli krenu u smjeru putoholičarstva 😊

PONUDA: mytravelmap.eu/proizvod/3d-drvena-karta-by-miss-wood/

Žena drži nanopresso aparat u rukama

Idealan aparat za ljubitelje prirode, logorovanja, kampiranja i sve one kojima kava predstavlja pravu poslasticu

3. NANOPRESSO UZ FUTROLU

Nanopresso je zaista poseban aparatić za kavu iz web shop ponude koji stane i u najmanji ruksak ili veći džep. K tome, pružiti će vam zadovoljstvo kamo god pošli i u kojoj god situaciji se nalazili.

Zamislite da si napravite najukusniju vrhunsku kavu dok se nalazite, primjerice, usred šume? Upravo to Nanopresso i omogućuje.

Patentiranim sustavom za pumpanje postiže maksimalan pritisak od 18 bara! To znači da će svaki ljubitelj kave itekako uživati u svojoj pauzi 😊

Aparatu je potrebna mala pomoć vaših ruku kroz pumpanje, a s obzirom da je mali – pretpostavljate da u svega nekoliko sekundi dobivate svoju vrhunsku i neizmjerno ukusnu kavu.

Idealan je za ljubitelje prirode, logorovanja, kampiranja i sve one kojima kava u avanturi predstavlja pravu poslasticu.

Novo u ponudi je to da ovaj mali i moćan Nespresso aparat dolazi s futrolom koja će ga štititi od vanjskih utjecaja, a elegancija koju posjeduje omogućava mu postavljanje na bilo koje mjesto; u kući ili ruksaku.

PONUDA: mytravelmap.eu/proizvod/nanopresso-artic-blue/

Picopresso: mali, snažan i jedinstven

Mali, snažan i jedinstven aparat za kavu koji će osvojiti svako nepce

4. PICOPRESSO

Picopresso kao najkompatibilniji i najprofesionalniji aparat za kavu predstavlja osvježenje u našoj ponudi i može se reći kako je mlađi brat Nanopresso aparata.

Dakle, Picopresso nije aparat s kojim ćete samo napraviti najkvalitetniju kavu, već je zamišljen i da potpuno uživate u kratkom procesu i pogledu na izradu kave.

Jednostavna upotreba i čišćenje, bez dodatnih trikova za kupovanjem opreme uz patentirani način istiskivanja samo onog najboljeg od kave već je osvojio tisuće kupaca širom svijeta.

Cijeli aparat sa svojim spremnikom stane u šaku, a zbog težine od 350 grama možete ga spremiti doslovno gdje god poželite i uživati u kavi kad god poželite.

Stoga, ako ste pravi ljubitelj kave koji voli pokret, dinamiku i ne statičnost – Picopresso je savršen izbor za vaše nepce.

PONUDA: mytravelmap.eu/proizvod/nanopresso-moss-green-kopiraj

Dvodijelna šalica

Koristili ju, postavili na policu ili poklonili – ova šalica šarmantan je dodatak u bilo kojem kontekstu

5. ALI TO NIJE SVE…

Također, novitet u našoj ponudi je DORA’S GLASS BOTTLE – koja sjajno odaje vaš avanturistički karakter.

Ova termo šalica je i Earth friendly jer je bioplastična; zadržavat će hladnoću ili toplinu prilikom šetnje ili poslovnog sastanka.

Sjećate li se kako smo svi voljeli one dvodijelne šalice koje smo znali pronaći kod baka i djedova, ili u kolekciji naših roditelja?

Šalica Žensko tijelo nije samo estetski ukras za policu u kuhinji ili dnevnoj prostoriji. Ova šalica ima dodatnu zabavnu notu i set od dva komada zapremnine.

Stoga će ova šalica biti i šarmantan dodatak vašoj kuhinji prilikom ispijanja omiljenog pića, a privlačan i trendovski dizajn privući će pažnju vaših prijatelja.

Scratch it! Hrvatska zadnja je u liniji sjajnih karata koji pristaju svakom zidu i prostoru

Scratch it! Hrvatska predstavlja šlag na tortu u seriji kreativnih karata koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim

Na koncu, naši pratitelji znaju da je naš zaštitni znak malo specifičnija ponuda od onoga što se obično može pronaći na travel stranicama.

Tako smo poznati, između ostalog po Scratch it! seriji personaliziranih karti svijeta u kojima dominiraju određene teme poput Ocean Blue ili Europa.

Sada ćemo u ponudi imati i Scratch it! Hrvatska kartu koja će, sigurni smo, biti potpuni hit u uređivanju prostora.