Naša priča krenula je 2015. godine, kada smo kao strastveni putnici čija je misija proputovati cijeli svijet dizajnirali našu prvu scratch it kartu svijeta za sve „kolege“ putoholičare uz koju je lako pratiti napredak i prisjetiti se svih lijepih putovanja i zemalja koje ste obišli!

I eto nas tri godine i tridesetak putovanja kasnije, na našem novom web shopu otkrijte prošireni asortiman proizvoda koje smo odabrali za vas! Budući da i sami uživamo u putovanjima, zapitali smo se što bi to svaki putnik volio imati, a što smo odabrali provjerite u našoj ponudi.

Ovdje ćete naći savršen poklon za onog prijatelja koji jedva čeka da spoji nekoliko slobodnih dana i otputuje na novu destinaciju, a možda će upravo vaš poklon biti poticaj za početak avantura onom koji se rijetko odlučuje za putovanja.

Povodom lansiranja novog web shopa, za vas smo pripremili iznenađenje – popust od 10% na cjelokupni asortiman u prvom tjednu osvježenog web shopa! Popust traje do 6.6.2018., a možeš ga iskoristiti uz KOD WELCOME10.

Vjerujemo da putovanja i učenje o različitim kulturama obogaćuju naše živote i čine naš pogled na svijet boljim! Svako novo putovanje prilika je za učenje i širenje vidika!

Pratite nas na Facebooku i Instagramu i otkrijte još više novih proizvoda koje pripremamo za vas, a rado ćemo čuti i vaše prijedloge i sugestije – slobodno nam se obratite!