B2B

Započnimo zajedničku avanturu!

Mi smo ono što vašoj trgovini treba.

My Travel Map je brend koji smo smo pokrenuli 2015. godine, kada smo kao strastveni mladi putnici čija je misija upoznati svijet kroz putovanja dizajnirali našu prvu My Travel Map Scratch it kartu svijeta za sve putnike. Željeli smo u svom domu imati jedinstveni, ali i oku ugodan, moderan, dizajnerski prikaz proputovanih zemalja s kojim je lako pratiti napredak i prisjetiti se svih putovanja i zemalja koje smo posjetili!

My Travel Map Scratch it karte su 100% hrvatski proizvod od ideje i dizajna do konačnog proizvoda.

Dugogodišnjim radom, aktivnostima na društvenim mrežama i raznim suradnjama naši proizvodi su prepoznatljivi i odlično pozicionirani na tržištu među ciljanom skupinom.

My Travel Map je brend koji se stalno nadograđuje i širi, uvijek radimo na novim proizvodima, te pratimo trendove na svjetskom tržištu.

Gradimo svoj prepoznatljivi brend već godinama.

Tijekom godina rada postali smo ponosni ekskluzivni uvoznici i distributeri za razne popularne svjetske brendove poput – Miss Wood, Wacaco, Palomar…

Jako pazimo na održivost proizvoda, cijelu planetu smatramo svojim domom, pa zbog toga brinemo o okolišu i biramo samo najbolje materijale za naše proizvode.

My Travel Map je za sve one koji imaju dušu putnika i uvijek traže nove avanture. Izbor proizvoda za ugodnija putovanja i lijepe uspomene.

Prodajna mjesta

Imamo sreću raditi s trgovinama po Hrvatskoj, BiH i Sloveniji, od koncept trgovina do knjižara, prodavaonica poklona, suvenirnica…

Ako si zainteresiran/a za rad s nama, slobodno nam se javi, poslat ćemo ti katalog naših proizvoda, upoznati te s njima, donijeti ti uzorke, urediti i namjestiti maloprodajno mjesto i još puno toga.

Jako smo ponosni na svoje partnere, te ih uvijek ističemo na društvenim mrežama i sudjelujemo u marketingu.
Javi se, čekamo te!

Custom projekti

Možemo vam ponuditi personalizirane poklone s logom i imenom vaše firme na našim postojećim proizvodima ili napraviti potpuno nove proizvode po vašim željama.

Vi samo recite svoj želje, a realizaciju prepustite nama.

Idealno za poslovne poklone. Poklonite poslovnim partnerima malo drugačiji poklon, poklon s dušom avanturista!