O nama

Ludi smo za putovanjima

Bok! Mi smo Dunja i Sven. Pokrenuli smo brend My Travel Map zimi 2015. godine, kad smo počeli sve više i više otkrivati čari putovanja i zaljubili se u onaj osjećaj kad si na putu.

U želji da imamo univerzalni suvenir i zabilježimo sva svoja putovanja, da imamo lagani pregled na njih i sve avanture koje smo doživjeli, te da nas inspirira za daljnja istraživanja svijeta, osmislili smo do tada jedinstvenu na našem tržištu, personaliziranu kartu svijeta.

Našu prvu SCRATCH IT! kartu svijeta dizajnirali smo s puno strasti sa željom da svim putnicima omogućimo osobni podsjetnik na sva proživljena iskustva i pružimo im zanimljiv prikaz svojih putovanja, te motiviramo sebe i druge na istraživanje našeg prekrasnog planeta.

Posebna nam je želja bila da SCRATCH IT! karte budu atraktivna, unikatana i posebna dekoracija svakom prostoru, pa smo ubrzo kreirali četiri različita vizuala kako bi svatko pronašao svoj stil.

SCRATCH IT! karte su od ideje do realizacije 100% hrvatski proizvod!

S vremenom i s puno putovanja, pronašli smo partnere u Španjolskoj, Italiji i Kini te smo postali generalni zastupnici svjetskih poznatih brendova: Miss Wood, Palomar, Wacaco.

Na našoj karti ogrebane su države iz kojih imamo zanimljive priče, najrazličitija iskustva, proživljene emocije, države u kojima smo stekli predivna prijateljstva. Ne putujemo zato da bi grebali! Volimo slow travel. Uživamo u svakom dijelu putovanja, u bilo kojem dijelu svijeta. Uživali smo u ljetnom pljusku u Aziji, oštrom vjetru u Dublinu, od ledenjaka na Islandu smo vrištali od sreće, spavali na najzapadnijoj točki Europe, slagali sendviče ispod Brandenburških vrata, dočekali zoru ispred magičnog Angkor Wata, ručali u dvorištu predivne tajlandske obitelji…. to su priče kojih se želimo sjetiti kada pogledamo našu kartu.

Svaki proizvod koji možete naći na našem webshopu pomno je biran, a vodeći se samo onime što bi mi izabrali za sebe donosimo ti samo visoko kvalitetne proizvode. Iz ljubavi prema svijetu i želji da naša planeta ostane u svom izvornom obliku, posebnu pažnju dajemo očuvanju prirode i zato biramo isključivo proizvode koji su napravljeni od održivih, biorazgradivih i ekoloških materijala. Želimo putovati po nezagađenoj i neuništenoj planeti, a takvu želimo i ostaviti našoj novoj maloj suputnici Kali s kojom zadnje tri godine istražujemo svijet.

Vjerujemo da putovanja i upoznavanje različitih kultura obogaćuje naše živote i čine naš pogled na svijet boljim! Svako novo putovanje prilika je za učenje i širenje vidika!

Prati nas na Facebooku i Instagramu gdje nas možeš bolje upoznati i priključi se zanimljivoj zajednici ljudi koji inspiriraju svojim doživljajima .

Piši nam svoje želje i ideje, jako volimo upoznavati nove ljude i sudjelovati na zajedničkim projektima.

Pretplati se na naš newsletter…i na vrijeme preuzmi mjesečni magazin:)

Magazin je osmišljen kao kratko inspirativno štivo koje će izlaziti jednom mjesečno. U svakom broju moći ćeš pročitati priču zanimljivih i inspirativnih ljudi.
Trudit ćemo se da minimalno jednom mjesečno pronađeš inspiraciju, a uz to ćemo te nagraditi raznim pogodnostima na našem web shopu.

Besplatnom pretplatom na newsletter u sandučić ti stižu dosadašnji magazini i svaki sljedeći. Uživaj čitajući.

* indicates required
/ ( dd / mm )