O nama

Ludi smo za putovanjima

Osim ljubavi prema onom drugom, spojila nas je ljubav prema putovanjima.

Naša priča krenula je 2015. godine, kada smo kao strastveni putnici čija je misija proputovati cijeli svijet dizajnirali našu prvu SCRATCH IT! kartu svijeta za sve nas putnike uz koju je lako pratiti napredak i prisjetiti se svih lijepih putovanja i zemalja koje smo posjetili!

Na našoj karti su ogrebane gotovo sve europske i susjedne zemlje, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Bugarska, Njemačka, Italija, Island, SAD, i nama naša najdraža Azija. Nakon svakog putovanja želja nam je bila nekako zabilježiti proputovano, imati jedinstven ukras sa svih putovanja i to nas je inspiriralo da osmislimo suvenir koji će svakom putniku pružati personaliziran pregled njegovih putovanja. Pogled na našu SCRATCH IT! kartu svijeta podsjeća nas na sve avanture koje smo do sada prošli i motivira nas da i dalje istražujemo i ostružemo što više.

Tri godine i tridesetak putovanja kasnije, na našem novom web shopu otkrijte prošireni asortiman proizvoda koje smo odabrali za vas! Budući da i sami uživamo u putovanjima, zapitali smo se što bi to svaki putnik volio imati, a što smo odabrali provjerite u našoj ponudi.

Vjerujemo da putovanja i učenje o različitim kulturama obogaćuju naše živote i čine naš pogled na svijet boljim! Svako novo putovanje prilika je za učenje i širenje vidika!

Prati nas na Facebooku i Instagramu i otkrij još više novih proizvoda koje pripremamo za tebe, a rado ćemo čuti i tvoje prijedloge i sugestije, te smo otvoreni za suradnje – slobodno nam se obrati!